Как Frontline елиминира кърлежите?

Голямо лято е, вие и вашето домашно куче се връщате от дърветата. Освен това може би просто сте се мотали в двора си с висока морава. Седнете в лекия си стол, както и посегнете към кучето си кучешки. Наистина усещате труден удар по кожата му по отношение на размера на нокътя ви. Поглеждате по-далеч, както и виждате закръглено кафеникаво насекомо върху кучето си. Прикрепен е към кожата. Вашето домашно куче има кърлеж. Разбирате, че трябва да го премахнете. Кърлежите могат да доведат до микробни състояния като осакатяващата лаймска болест. Обаждате се на вашия ветеринар. Ветеринарният лекар съветва Frontline А също и за домашни кучета. Може да поставите под въпрос как функционира този продукт, както и как ще убие кърлежа.

Frontline, а също и Frontline А също може да се използва за домашни любимци от всякакви размери, а също така има вариация за котки. Кърменето, панирането, както и очакването на кучешки, както и домашни котки също могат да се справят.

Frontline се произвежда от Merial. Frontline е компонент на по-нов вид пестициди, наречени синтетични инсектициди. Видът инсектицид, използван във Frontline, се нарича артхетероцикли.

Фипронил е една от най-обичайните активни съставки в тези изкуствени пестициди. Артхетероциклите избягват преминаването на хлора с клетките в нервната система на вредителя. Това води до деактивиране на отметката. Парализата предполага, че кърлежът е неспособен да се движи. Кърлежът не може да се храни. Ако не могат да се хранят с кръв, те си отиват. Фипронилът в Frontline А също със сигурност ще убие кърлежите в по-младите им етапи, като фазата на нимфата, в допълнение към това, когато те са възрастни.

В Frontline и Frontline Plus фипронилът се разпределя от мастните жлези. В крайна сметка се разпространява ефективно, а също и разумно за кратко в козината на семейния домашен любимец. Това ще премахне кърлежите доста ефективно. Смята се, че убива всички кърлежи в рамките на 12 часа от терапията.

За допълнителна информация относно кърлежи, моля, кликнете върху тази хипервръзка.

Не е необходимо да се разнася ръчно по целия домашен любимец, за да се премахнат кърлежите. Всъщност кърлежът не трябва да бъде поставен, за да усети ефектите му.

След терапия със сигурност ще искате да потърсите свързани, но мъртви кърлежи. Те могат да бъдат премахнати с помощта на пинсета. Внимавайте да не мачкате тялото, а също така да изхвърляте всякакъв вид замърсени течности върху себе си или върху животното. Пуснете го, както и всички кърлежи, които смятате, че все още са живи, в масажиращ алкохол, за да сте сигурни, че сте ги елиминирали.

Frontline Plus ще остане за премахване на кърлежите за приблизително един месец приложение. След това можете да ги лекувате още веднъж за още един месец сигурност. Това дава на ума на семеен собственик на домашни любимци.

Веществото, наречено борат, е мощно и същевременно изключително мощно съединение или прах, които всъщност могат да застрашат живота на тези вредители. Това, което обикновено прави това вещество, е да премахва влагата от тези малки същества и същевременно да ги дехидратира. Без влага или влага е изключително невъзможно тези кърлежи да се размножават правилно.

Допълнително професионално предложение е да се увеличи максимално използването на невероятно намалена температура, като се използват фризери. Замръзването на някои неща с ниско ниво на температура със сигурност ще премахне тези нежелани насекоми. Поставянето на някои продукти за 4 до 6 часа във фризера определено ще отнеме живота на тези ужасни паразити.

Frontline и Frontline И също така могат да се използват кучешки зъби от всякакви размери, а има и версия за домашни котки. Фипронилът в Frontline Plus ще убие кърлежите в по-младите им стадии, като стадия на нимфата, както и когато са възрастни.

В Frontline, а също и Frontline А също и фипронил се разпространява от мастните жлези. Известно е, че убива всички кърлежи в рамките на 12 часа от лечението.

Frontline И също така със сигурност ще продължи да убива кърлежи за срок до един месец от прилагането.

Comments

Popular posts from this blog

Съвети и предложения за контрол на плъхове

Водещи 4 съвета за наемане на камериерка за ваканционния ви наем

Убийте хлебарки в ресурса