Основите на Резидентската боя

Просто се сдобивате с четка и също така използвате боята за повърхността на стената. С правилната стратегия собственикът на дома може да пребоядиса собствената си къща и да я подобри с професионална задача от най-високо качество.

Преди да рисувате каквото и да е, важно е да разполагате с правилното оборудване. Разберете, че всичко, което носите, със сигурност ще получи боя върху него, независимо колко сте внимателни. Това включва шапки, обувки, очила и часовници. Ако сложите очила, отлична концепция е да носите шапка в стил бейзбол, за да не капете от лещите и да поддържате боята извън косата. Типичните цветове за облеклото на художниците са бели, но всичко, което не сте подготвили да носите за каквато и да е друга функция. Дългите панталони и ръкави са добри, като се има предвид, че получаването на боя от ръцете и краката може да бъде трудно.

Най-вероятно допълнително ще са необходими четки за рисуване и малки ролки. Ще ви трябват пръчки за смесване на боя и, разбира се, истинската боя. Може да е необходим последовател или 2, за да поддържа стаята аерирана, тъй като изпаренията от боя са опасни.

Веднага след като бъде получено подходящото облекло, както и устройства, маскирайте рамките на вратите и стените на мястото, където боята е предназначена да завърши. Може да изглежда възможно пребоядисването на идеално прав ръб с четка за боядисване и с внимателна ръка, но освен ако не се вземе изключително внимание, работата със сигурност ще изглежда некачествена. Моментът, необходим за заснемане на местоположението, всъщност ще спести време за рисуване и ще даде ясен ръб.

Подробна информация за ремонт на входове можете да намерите, като посетите тази страница.

Ако повърхността, която трябва да се боядисва е гола дървесина или по-стара боя, първоначално трябва да се използва водач. Това е вещество, подобно на бяла боя, което е малко по-дебело от истинската боя. Трябва да се изтърка, ако старият слой боя се лющи. Когато търкате боя, сложете маска, тъй като мръсотията от боята не е полезна за белите дробове.

Веднага след като започне действителната работа с боя, започнете на място в пространството, което не се забелязва лесно, например зад библиотека или в задния ъгъл. Това ще гарантира, че докато придобивате умения, ще продължите към по-важни места, оставяйки грешки скрити. Поставете в инч или повече боя в тигана за боя, колкото да покрие дъното на резервоара, но недостатъчно, за да покрие ръбестата, наклонена част. Потопете валяка в боята и след това завъртете валяка чрез "боя" за всички времена на ниско ниво на тигана. Целта е да се покрие цялата ролка в слой боя. Валякът трябва да има подходяща боя, за да не се излива, но капките са добре (затова кърпата за падане е надолу).

Пребоядисайте стената, като движите ролката нагоре и надолу. Целта е да се избягват бягания, както и капене. Ако се появи пробег (обикновено се развива в краищата на ролката), предайте го, като го изгладите. Не боядисвайте със сух валяк. Когато слоят боя, който се използва, изглежда малко по-тънък, вземете още повече боя от тигана.

Перцето е метод, използван, когато 2 донякъде различни цветове боя се използват незабавно един до друг, като например при покриване на отвор със заместваща боя, която не може да бъде точно съчетана. За целта използвайте четка за рисуване с не особено много боя върху нея.

Ако повърхността, която трябва да се пребоядисва, е гола дървесина или много стара боя, трябва да се използва водач. Когато драскате боята, носете маска, тъй като мръсотията от боята не е отлична за белите дробове.

Поставете инч или 2 бои в тигана за боя, достатъчни да покрият основата на резервоара, но недостатъчни, за да покрият ръбестия, наклонен компонент. Когато използваният слой боя изглежда малко тънък, вземете още повече боя от тигана.

Feathering е стратегия, използвана, когато два донякъде различни нюанса на боята се използват бързо един до друг, като например при покриване на отвор със заместваща боя, която не може да се съчетае точно.

Comments

Popular posts from this blog

Съвети и предложения за контрол на плъхове

Водещи 4 съвета за наемане на камериерка за ваканционния ви наем

Убийте хлебарки в ресурса