Елиминирайте Бълхите бързо!

Когато откриете, че вашето домашно куче има бълхи, бълхите най-вероятно вече са в обзавеждането, спалното бельо и килима. Ежедневното почистване с прахосмукачка със сигурност ще помогне да се отървете от някои бълхи, но ще откриете, че все още имате бълхи.

1. Потвърдете, че вашето домашно куче има бълхи. Направете естетически преглед. Бълхите са малко, както и приличат на прашинка черен пипер, а също така яйцата им приличат на малко зрънце сол. Тъй като бълхите обичат да се мотаят около домашни любимци отзад, ако сте открили, че семейният ви домашен любимец ги облизва дори повече, отколкото обикновено, вероятно имат бълхи. Има няколко техники, които можете да използвате, за да потвърдите, че вашето домашно куче има бълхи. Следващият път, когато се къпете на кучетата си, погледнете във водата и със сигурност ще откриете, че бълхите се носят или са на дъното на водата. Можете допълнително да закупите гребен за бълхи и също така да пуснете гребена през козината на семейния си домашен любимец. Използвайки четка за бълхи, може да откриете бълхи или техните изпражнения. Още една техника е да проверявате децата си, а също и сами. Вероятно имате бълхи, ако откриете битови части около глезенните стави или различни други уютни места на тялото.

След като сте се уверили, че вашият домашен любимец има бълхи, е време да се отървете от тях! Това не трябва да е наистина трудна работа, ако разпознавате какво правите и разбирате кои елементи функционират и кои не работят. Не поставяйте терапията и на самотен ден, женските бълхи снасят над 50 яйца на ден, така че ежедневно сте избягвали терапията е още един ден проблемът с бълхите трябва да се влоши!

2. Да се ​​отърва от бълхите - как точно накрая премахнах бълхите в моето жилище. До момента, в който разпознах, че имаме проблем с бълхи в моето жилище, децата ми имаха ухапвания по глезените, а също и по корема. Разбирането на причудливия жизнен цикъл на бълхите разбрах, че трябва да предприема незабавни действия, затова отидох в Walmart и също взех шампоани за коса от бълхи, спрейове за бълхи за килими, Frontline, както и достатъчно бомби от бълхи за всяка част от къщата ми. Когато се прибрах, веднага пуснах бомбите срещу бълхи в съответствие с инструкциите на пакета и след това напуснах къщата ви за няколко часа, за да могат бомбите да си свършат работата. Когато се прибрах вкъщи, лекувах всички наши домашни кучета, като първоначално ги измих с шампоан за коса от бълхи, а също и след като изсъхнаха, ги напръсках със спрей за бълхи. След няколко дни бях сигурен, че печеля битката и след около седмица бълхите се върнаха с приятели. Този път отново направих бомбите, използвах спрей за бълхи върху килимите, предложих на кучетата шампоан в шампоан за бълхи коси и след това нанесох Frontline върху домашните кучета. Отново си помислих, че всъщност съм спечелил битката, само за да се върнат бълхите с още повече добри приятели около седмица по-късно. Бях на финиша си, а също така бях готов да изтръгна целия килим в цялата си къща. Завърших сърфирането в мрежата и сърфирането в Amazon за лечение на бълхи.

За да получите допълнителна информация за бълхи, отидете на тази връзка.

FleaBusters RX е малко подреден за прилагане, но наистина не е дори по-лош от бомбите с бълхи. Няколко дни след приложението забелязах, че децата наистина нямат повече пресни ухапвания от бълхи! Още не си надявах надеждите, тъй като със сигурност бих предположил, че съм убил всички бълхи два пъти в миналото.

Fleabusters работи по-добре от всеки друг вид бълхи, които някога съм опитвал, включително яки, както и Frontline. Друго допълнително предимство при използването на FleaBusters е, че по същия начин елиминира мравките!

Докато локализирате домашния си домашен любимец с бълхи, най-вероятно в момента бълхите са във вашия килим, спално бельо и обзавеждане. Ако всъщност сте виждали семейния си домашен любимец да ближе зад себе си повече, отколкото обикновено, вероятно имат бълхи поради факта, че бълхите обичат да се мотаят около домашни любимци отзад. Не отлагайте лечение нито за един ден, жените бълхи снасят над 50 яйца на ден, така че всеки ден, който сте прекратили терапията, е още един ден, проблемът с бълхите трябва да стане още по-лош!

Премахване на бълхите - точно как най-накрая се отървах от бълхите в къщата си. Разбирайки причудливия жизнен цикъл на бълхите, знаех, че трябва да предприема бързи действия, затова отидох в Walmart и закупих шампоани против бълхи, спрейове за бълхи за килима, Frontline, както и достатъчно бомби от бълхи за всяка област от моето пребиваване.

Comments

Popular posts from this blog

Съвети и предложения за контрол на плъхове

Водещи 4 съвета за наемане на камериерка за ваканционния ви наем

Основите на Резидентската боя