Как ефективно убивате постелките ефективно?

Счита се, че леглата насекоми е исторически проблем, когато е в Съединените щати, а също така те продължават да се размножават през предходните половин век, както и това може да се дължи на пътуванията по света, а също и имиграцията. Използвахме, за да мислим, че лошата чистота е това, което ги кара да се размножават и също така да растат, а не повече поради факта, че дори хотели от висок клас и къщи от висок клас са изложени на риск от силна инвазия на тези вредители. Основното запитване по-долу е "как се премахват дървениците?"

Може да е предизвикателство да се справите незабавно с въпроса „как да премахнете дървениците“, тъй като има много променливи, които трябва да се вземат предвид, освен че има много точки, които трябва да се направят. Тези същества могат лесно да се преместят от едно легло в друго, както и лесно да намерят своите скривалища. Всъщност има различни методи за това как точно да премахнете грешките напълно.

Инсектицид

Това е може би най-известната техника за изкореняване на грешки. За наш късмет, защото много от продуктите, които се предлагат на пазара днес, са 100% безопасни, както и естествено разградими, което ги прави доста безопасни. Делтаметринът, диатомитната земя, както и хидропренът са няколко от най-известните пестициди, насочени към бъгове. Първият функционира като страхотен контакт, той също така отровни вещества насекоми за бързо събаряне. Диатомичната планета от друга страна убива бъгове, като извлича цялата влажност от екзоскелета си, което ще ги накара да дехидратират и след това да умрат. Последният работи като регулатор на развитието. Не можем истински да го класифицираме като убиец на вредители. Как функционира като регулатор на растежа? Той имитира юношеския хормон, както и нарушава метаморфозата на вредителите. Тъй като хидропенът контролира цената на възпроизводство, специалистите по наблюдение на паразитите всъщност го използват от няколко години.

Ако искате да научите повече за дървеници, посетете тази страница.

Как точно убивате дървениците, използвайки спрей? Погледнете внимателно шевовете, както и гънките на матрака на леглото, подножието, таблата, пружината на кутията, платформата, както и рамката на леглото за бъгове и третирайте тези места след интензивно почистване. Проверете за пукнатини и също пукнатини и направете необходимите фиксиращи елементи. Повтарящите се течности, аерозолни или прахообразни пестициди са страхотни за премахване на насекоми.

Прах

Как да премахнете дървениците с помощта на прах? Тук не обсъждам нормалния талк. Всъщност много хора предпочитат прах, отколкото спрей инсектициди, просто защото спрейовете за бъгове влизат в контакт с убийци, което означава, че те трябва да се пръскат направо. Артикулът има тенденция да се изпарява на кратко, което ни оставя без дълготрайно въздействие. Прахът от друга страна има остатъчни резултати, така че ще поддържа функционирането си и в крайна сметка. Действа механично, така че вредителите никога не могат да станат неподатливи на него. Освен това прахът действа като остриета за бръснач, както и е наистина неприятен за вредителите. Той пробива кожата им и освен това те със сигурност ще умрат от дехидратация.

Покривало или куфар за матрак за легло

Само как да премахнете дървениците, като използвате възглавница или покритие? Капакът ограничава целия матрак, за да предотврати навлизането на насекоми, както и навън. Не се стресирайте, ако не сте сигурни, че сте изсмукали всяка грешка от възглавницата поради факта, че ако има някакъв вид, те в даден момент ще отмине поради липса на кислород, както и на храна. Да, те ще се задушат. Не купувайте редовно покривало за матраци за легло, ако това е възможно, търсете продукт, разработен от специалисти по отстраняване на насекоми. Освен защита, вие допълнително искате комфорт. Искате нещо, което е направено от плат, за разлика от винил. Докато пластмасовите кутии са по-евтини, със сигурност в крайна сметка ще купувате отново и отново, тъй като те са склонни да се скъсат бързо.

Топлина

Само как убивате леглата с насекоми с топлина? Вредителите не са толкова топли, те го презират като реалност, защото не могат да оцелеят с температура по-висока от 110 F. Почистете дрехите си, чаршафи, одеяла, калъфки за възглавници, завеси, завеси, както и спално бельо при минимум 120 F.

Може да е трудно да се справите незабавно с въпроса „как да премахнете насекомите от леглото“, поради факта, че има много променливи, за които да помислите, без да споменавате, че има много неща, които трябва да се направят. Как точно премахвате дървениците с помощта на спрей? Как само да убивате дървеници с помощта на прах? Как можете да убивате дървеници, като използвате възглавница? Как убивате креватни насекоми с топлина?

Comments

Popular posts from this blog

Съвети и предложения за контрол на плъхове

Водещи 4 съвета за наемане на камериерка за ваканционния ви наем

Убийте хлебарки в ресурса