Как да премахнем комарите в 3 прости действия

Като акт на чисто отмъщение, той непрекъснато се чувства страхотно да елиминира комарите или чрез почукване, или чрез захващане с ръчен цип за вредители. Тези паразити не само имат способността да бъркат страхотна вечер на открито, но и те са отговорни за предаването на многобройни болести, които водят до смъртта на над милион индивиди по света годишно. В тази статия със сигурност ще говорим за 3-те основни стъпки за премахване на насекоми.

Стъпка 1: Спуснете, както и се отървете от местата за разплод

Първоначалното действие е премахване на местата за размножаване. Това играе огромна роля в домашния контрол на комарите. Комарите се размножават във вода, тъй като само една валежи намалява истината, така че осигуряването на отстраняване на стоящата вода намалява шансовете за размножаване и размножаване.

Когато стоящата вода не може да бъде елиминирана като блато, баня за птици или по-голямо водно тяло, опитайте да използвате потапяния, които със сигурност ще премахнат насекомите, както и техните ларви, преди да се излюпят. Храсти, а също и тревни площи трябва да се подрязват през целия летен сезон. Листата също трябва редовно да се ограбват, за да се предотврати скриването или размножаването на насекоми, както и други бъгове в двора.

За повече информация относно комари, моля, посетете тази връзка.

Стъпка 2: Защитете къщата си и задния двор

Не забравяйте да монтирате по подходящ начин екраните на прозорците и вратите на дома, за да предотвратите навлизането на насекоми във вашата къща. Периодичните насекоми, които се справят, могат да бъдат унищожени с преносим цип или вътрешен капан. В някои случаи, въпреки усилията ви да премахнете помещенията за размножаване, насекомите все още изглеждат процъфтяващи, както и се увеличават, а в някои случаи премахването на местата за размножаване може да не е полезно.

Продукти като улов на комари, господин и препятствия са много препоръчителни. Тези продукти се предлагат с различни търговски марки, включително Insect Magnet, SkeeterVac, както и Mega-Catch, наред с други. Те са изключително ефективни при премахване на насекомите, тъй като тези елементи имат възможност да прекъснат размножителния цикъл, като убиват комари в големи количества, преди те също да имат възможност да снасят яйца.

Допълнителен търговски продукт е AllClear Mister. Обикновено предлага до 6 часа контрол на място с приблизително 4000 кв. Фута. Формулите за комари могат да бъдат намерени в различни концентрации и е доказано, че не са токсични за животните и хората, но са смъртоносни за комарите. Те са обезпечени да елиминират и също така да отблъскват комарите.

Различни други продукти включват потапяния от насекоми, комари, както и препятствие срещу комари. Докато предишното е съсредоточено върху убиването на пораснали насекоми, последното се фокусира върху премахването на ларвите на комарите. Потапяния от комари, а също и парчета се добавят към стоящата вода, за да се отървете от размножаването в езера, блата, докато препятствието от насекоми е свързано с вашата морава и храсти, за да убивате, както и да прогонвате насекомите за около 3 седмици.

Действие 3: Защитете се

Последното действие в избягването на тези драскащи се атаки на насекоми е да се защитите сами с репеленти против комари. Най-надеждните елементи са тези, които включват DEET, но е доказано, че този компонент има опасно въздействие върху хората, както и върху домашните любимци. Един насърчителен елемент е уредът за отблъскване на насекоми ThermaCELL.

Няма едно лекарство за борба с комарите, но с правилното цялостно намаляване на източниците на размножаване, използвайте улов на комари, репелент против комари, както и мъгла от насекоми, можете да се насладите отново на открито.

Те са много ефективни при премахването на комарите, тъй като тези елементи са сигурни, че нарушават размножителния цикъл, като елиминират комарите в големи количества, преди дори да имат шанса да снасят яйца.

Различни други продукти се състоят от потапяния от насекоми, битове за насекоми и препятствия от насекоми. Докато предишният е фокусиран върху убиването на пораснали насекоми, последният се фокусира върху премахването на ларвите на насекомите. Потапяния от насекоми и парченца се добавят към стоящата вода, за да се елиминира размножаването в рибни езера, блата, докато бариера срещу комари се прилага върху вашата морава, както и храсти, за да се убиват, а също и да се предпазят от комари до 3 седмици.

Последното действие за предотвратяване на ожулените ухапвания от насекоми е да се предпазите сами с репеленти против комари.

Comments

Popular posts from this blog

Съвети и предложения за контрол на плъхове

Водещи 4 съвета за наемане на камериерка за ваканционния ви наем

Убийте хлебарки в ресурса